Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /var/www/gelotte.nu/public_html/vartbrollop_2008_mars.php:1) in /var/www/gelotte.nu/public_html/util.php on line 2

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /var/www/gelotte.nu/public_html/vartbrollop_2008_mars.php:1) in /var/www/gelotte.nu/public_html/util.php on line 2
  Familjen Gelottes hemsida. www.gelotte.nuMars 2008

Bröllopsmånaden! Inte långt kvar! Jag tyckte att vi hade varit ute i god tid med allting, och ändå kändes det lite stressigt sista veckorna. Tobbe satt och kämpade med hemsidan på helgerna och vi skrev gästpresentationerna till festhäftet. Tobbe hade även haft i uppgift att fixa en cake topper till tårtan, tanken var att hitta en cyklist, vilket var svårare än vi hade trott. Till slut, med bara två veckor kvar, beställde vi en i marsipan från en konditor i Göteborg.

Vi försökte även hitta lämplig musik att ha till dansen på festen som vi skulle bränna på skivor. Det gällde ju att blanda musiken så att den skulle passa alla smaker och ändå gå att dansa antingen foxtrot, bugg eller vals till.

Den 11:e mars var det ju dessutom 8 år sedan vi träffades, men eftersom jag var sjuk i ett par veckor blev det ett lugnt firande.

Jag jobbade oerhört mycket både i februari och mars, så det var helgerna som fick vigas till bröllopsplanering. Det var helt underbart när vigselringen äntligen var klar så jag fick gå och prova den!! Vigselringen är 4mm bred i vitguld med 7 diamanter, men jag fick aldrig prova en sådan i affären utan jag hade bara provat en i rödguld med 5 diamanter. Alltså var det lite nervöst när den till slut var redo för provning. Den kändes hur bra som helst, även om det kändes konstigt och lite ”belamrat” att klämma in två ringar på samma finger. Jag var glad över att jag valde en så smal förlovningsring (3mm bred) just med tanke på detta.

Vi satt och pysslade med bordsplaceringen. Det gick oroväckande fort innan vi insåg att vi behövde ändra några personer och då blev det desto krångligare. Vi hoppas att alla blev nöjda till slut.

Den 15:e mars kl 8 på morgonen hörde vi hur ytterdörren låstes upp och in i sovrummet kom ett gäng karlar. Det var dags för svensexa! Läs om det här

Helgen före bröllopet var det påsk, och det var skönt att ha fyra lediga dagar för att hinna ladda upp mycket energi. Vi myste med syster Marika med familj och på påskdagen var det dags för uppvisningsgalan i konståknings-VM som gick i Göteborg! En underbar upplevelse och det var skönt med lite annat att tänka på än bröllopet.