Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /var/www/gelotte.nu/public_html/vartbrollop_2008_februari.php:1) in /var/www/gelotte.nu/public_html/util.php on line 2

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /var/www/gelotte.nu/public_html/vartbrollop_2008_februari.php:1) in /var/www/gelotte.nu/public_html/util.php on line 2
  Familjen Gelottes hemsida. www.gelotte.nuFebruari 2008

Jag gick tillbaka till drottningbutiken för att lägga upp min underbara klänning! Den kändes fortfarande lika fin och andra tjejer som var inne i butiken gav mig komplimanger!

Den 16:e mars blev jag upplockad kl 8.30 på morgonen för möhippa!! Jag fick 20min på mig att packa för att vara borta över natten, och sedan fick jag följa med Katarina till Centralen för vidare färd till Alvesta, där Sanna plockade upp oss och körde oss till Växjö. Hemma hos Martina väntade sedan de övriga med mat och aktiviteter. Först på schemat var magdans, vilket jag inte var så bra på… Jag kände mig inte så sensuell och kvinnlig, mest stel som en pinne. Men det var väldigt roligt och alla svängde så mycket vi kunde på höfter och mage. Därefter åkte vi till ett konditori och bakade varsin bröllopstårta!! Det var superroligt och tårtorna blev sååå fina och goda. Det var lite mastigt att äta upp alla tårtor sedan, så de flesta fick med sig hem att bjuda respektive och familjer på. På kvällen var det middag hemma hos Sanna, och då blev jag uppstajlad och sminkad och iklädd en galaklänning för en hemlis. Det blev såklart mycket tjejsnack och bröllopsprat. Alla målade dessutom varsin T-shirt till mig, och jag fick gissa vem som hade gjort vilken. Det var en helt underbar dag utan förnedring eller hemskheter, bara en massa mys och roligheter. Efter en mysig söndagsfrukost hos Martina tog jag och Katarina tåget tillbaka på söndagsförmiddagen, och vi kollade på en romantisk tjejfilm och åt ostbågar. Helt perfekt!

Min syster och Jörgen pysslade mycket med festhäfte, vigselhäfte och placeringskort i februari.

Jag hämtade äntligen hem klänningen. Den 22-24/2 var vi i Sävsjö för en sista planeringshelg, och det var fullt schema. Då passade jag även på att ta hem klänningen, så att den skulle få hänga ifred från Tobbes blickar.

På fredagen gick tärnan och bruden till frisören Åse för konsultation. Det var en rolig försmak inför bröllopsdagen, med lockar som resultat när vi gick därifrån.

På lördagen var toastmadame Sanna på besök och hon följde med till värdshuset för att träffa Malin och se lokalerna. Tobbes föräldrar kom också på besök för att diskutera eventuella ansvarsområden, och på eftermiddagen hölls Norra Ljunga kyrka öppen för en titt, framför allt för att fotografen Björn skulle få testfota interiören. På kvällen hann vi även träffa prästen och kantorn och diskutera musiken vid vigseln.

En vecka senare, den 29:e februari, var deadline för anmälan till bröllopet. Några mail inkom faktiskt sista dagen! Efter det var det bara att börja göra en preliminär bordsplacering, med rum för ändringar för tex sjukdom förstås.