Familjen Gelottes hemsida. www.gelotte.nuOktober 2007

Skor var en av de saker som jag inte ville lägga pengar på, samtidigt som de självklart måste vara sköna eftersom man ska ha dem hela dagen och kunna dansa i dem på kvällen. Jag kollade upp lite olika alternativ och lyckades till slut köpa ett par begagnade för 100kr på intenet.

Vi gick även ut för prova lite kläder till Tobbe. Vi började med att gå till butiken där jag hade köpt min klänning för att se vad det fanns att hyra. Han provade en riktig frock coat, men kände direkt att den var för mycket. Han gillade västen och plastrongen, men inte att ha så lång kavaj. Alltså bestämde vi oss för att satsa på att skaffa tillbehören, men att han skulle använda sin vanliga svarta kostym över. Efter att ha kollat runt lite lyckades vi faktiskt köpa väst och plastrong begagnat för en ganska billig penning. Han blev superfin!!!

Jag lyckades även boka min drömfrisör i oktober. Jag brukar har lite ångest när jag ska gå till frisören, men hos Åse var vi när Martina skulle gifta sig året innan och då kände jag mig totalt trygg och nöjd, så jag visste direkt att jag ville ha henne. Och hon sa ja, vilket inte var helt säkert eftersom hon egentligen inte har öppet på lördagar. Jag hoppas att vi kommer få en lika rolig förmiddag hos henne som vi hade på Martinas bröllopsdag!

Dessutom bestämde vi var vi skulle bo på bröllopsnatten. Det blev Granbacken i Vrigstad!