Familjen Gelottes hemsida. www.gelotte.nuResor

Eftersom min kära fru alltid är så duktig och så snabb har hon redan skrivit om alla våra gemensamma resor så jag får väl ta och skriva om mina egna upplevelser (men jag hoppas ni förstår att jag faktiskt var med på de andra resorna också...)

Grabbresor

Tja, grabbresor som fotbollsresor, lumpenresor etc är väl inget man dokumenterar och skriver om... Men har i alla fall varit på Mallorca i unga dar med fotbollskompisar, varit i Turkiet med Flygsfors och så på lumpenresa på någon av Kanarie-öarna, vilken det nu var...

Cykelresor!

Ja, 3 härliga cykelresor har det blivit. Första resan blev med Max i HCK och det blev en superresa. Massor av cykling och härligt väder. Bidde många bergsturer och runt 15 mil om dagen. Bästa uppladdningen inför säsongen man kan få. Mallis har ju den beryktade "Piggen" som är en 14 km lång uppförsbacke med ca 5% lutning. Det tar sin tid att komma upp.

Andra året litade inte Max på FlyMe så vi vågade inte boka dom vilket var tur då de gick i konkurs några veckor innan. Denna gång åkte vi efter påsk vilket också var tur då det tydligen spöregnat på Mallorca hela påskveckan och ett par veckor innan. Men vi fick riktigt fint väder och körde stenhårt. Det är inte ofta man är så sliten.

Dessutom hann jag åka på en cykel-resa med storebror Markus till Lanzarote. Han var tvungen att ta ut sin semester och jag jobbade ju statligt så då kan man ju alltid ta ledigt. Det var extra kul att åka till Lanzarote då man ju hört talas om att det är "Triathlon"-ön som alla triathleter åker och tränar till. Det var rejält backigt och blåsigt hela veckan. Kan tänka mig hur jobbig Lanzarote-IronMan är.

Nästa resa längtar man redan till, för jag hoppas verkligen det blir fler. Alperna lockar, Pyrenéerna lockar, Alpe d’Huez lockar...