Familjen Gelottes hemsida. www.gelotte.nuTV

Jag måste väl erkänna att jag tittar väldigt lite på TV, jag fattar inte när folk har tid att sitta och följa serier vecka efter vecka. Jag gillar att kolla en film på helgen och jag kollar alltid morgonnyheterna (och vädret!) när jag äter frukost, men för övrigt är det lite skralt på TV-fronten så jag brukar ha svårt att hänga med i diskussionerna på jobblunchen…. Här är i alla fall de program som jag gillar mest:

”Seinfeld”

Detta är verkligen min humor! Kramer är min favorit i serien, och ibland känner man verkligen att ens liv är som deras, dvs att minsta lilla grej kan bli ett helt äventyr med trixar och svängar hit och dit. Vi samlar på DVD-boxarna så att man alltid kan få sin dos Seinfeld när det behövs lite uppiggning.

”Plus” med Sverker Olofsson

Detta program ser jag en halvtimme varje vecka! Mycket informativt konsumentmagasin med Sverker som alltid står på vår sida i vått och torrt! Lite väl mycket betoning på problematiska husköp, men det gör ju att man blir desto gladare över att man bor i hyreslägenhet… Man kan verkligen få tips och råd om allting, ingenting är för svårt eller genant för Sverker att ta upp! Hans gå-på-stil är ju oslagbar.

”Time Out”

Ett så kallat frågesportprogram om sport som egentligen bara handlar om att skämta så mycket som möjligt. Min favorit var när Robert Gustafsson skulle åka konståkning i en duell. Oh, så vackert! Jag skrattar ofta så jag får tårar i ögonen över detta program.