Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /var/www/gelotte.nu/public_html/johanna_ovrigt.php:1) in /var/www/gelotte.nu/public_html/util.php on line 2

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /var/www/gelotte.nu/public_html/johanna_ovrigt.php:1) in /var/www/gelotte.nu/public_html/util.php on line 2
  Familjen Gelottes hemsida. www.gelotte.nuÖvrigt

Jag älskar choklad. Och då helst billig choklad, ingen dyr, högprocentig bitter sort… Kladdkaka räknas också som en favorit, och Budapeststubbe. Jag gillar nästan allt godis, förutom svart (lakrits och liknande). Sedan har vi ostbågarna… De slinker ner i stora mängder!

Jag är väldigt frusen av mig, det ligger i släkten. Jag fattar inte att man ska ha det så kallt i lägenheten….. Fleecetröja och filt är ingen ovanlighet på kvällarna.

Jag är en ganska otypisk tjej, eftersom jag varken gillar mode och kläder eller inredning. Om jag ska handla kläder blir det mest träningskläder från Stadium. När jag verkligen måste förnya garderoben brukar jag handla ganska stora mängder på en gång för att kunna vänta länge till nästa gång… Och då blir det rea-kläder, för jag kan inte med att köpa dyra märkeskläder. Fast en av mina favoritaffärer är Esprit, och där är det inte så billigt…

Inredning är verkligen inget intresse det heller. Pynt och pyssel avstår jag gärna ifrån och jag förstår inte grejen med prydnadssaker som saknar funktion.

Jag är fruktansvärt närsynt, nästan blind… Jag har -12 på ena ögat och -11 på det andra. Som tur är kan jag ha kontaktlinser, så jag har väldigt stor frihet ändå!

Jag cyklar alltid till jobbet. Det tar 25-30 minuter och inkluderar en jobbig bro över älven, men det är ändå väldigt uppfriskande och meditativt att cykla till och från jobbet. Regnar det är det ju bara att bylta på sig regnställ och väskregnskydd, på vintern även reflexväst och en massa lysen. Om det är värsta snöstormen kan det hända att jag tar bussen, men då är det ju ofta förseningar pga snö och kyla så det är sällan man tjänar något på det.